Bokor utca 15-21.
1037 Budapest, Hungary

+36 20 410 2144
info@mrcn.hu

Elnökség

dr-skoran-otto

DR. SKORÁN OTTÓ

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte orvosi diplomáját 1993-ban, majd 6 évig dolgozott a budapesti Országos Kardiológiai Intézetben orvosként és kutatóként; itt szerezte Meg a szakvizsgáját belgyógyászatból. 1996-ban ösztöndíjasként dolgozott a Pármai Egyetemen, 1998-tól alapítója és több, mint 10 éven keresztül vezetője a Goodwill Research Kft-nek, mely főként farmakológiai és klinikai vizsgálatokkal foglalkozott; társalapítója, majd ügyvezető igazgatója az újraszervezett Svábhegyi Gyermekgyógyintézetnek; társalapítója és igazgatója az Auxiliis Clinical Development Kft-nek és társalapítója a Gyermekgyógyászai Klinikai Vizsgálói Hálózatnak.

DR. SZABÓ HAJNALKA

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte orvosi diplomáját 1990-ben, majd 20 évig dolgozott a Szegedi Tudományegyetem Gyermekklinikáján. Ott szerezte PhD fokozatát 2010-ben, valamint gyermekgyógyász, gyermektüdőgyógyász és neonatológiai szakvizsgáit. 2010 óta képviseli a Nemzetközi Gyermektüdőgyógyászati Társaság tanácsadó testületében a magyar gyermek tüdőgyógyászokat.

2017. márciusa óta a Fejér megyei Szent György kórház Újszülött-, Csecsemő-,Gyermekosztályának osztályvezető főorvosa. 3 éve csatlakozott a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet gyermekpulmonológiai csapatához.

dr-garami-miklos

DR. GARAMI MIKLÓS

Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik pediátriai onkológai klinikai vizsgálatok területén. A budapesti Semmelweis Egyetemen szerezte orvosi diplomáját, Tudományok Doktora és PhD címét. Gyermekgyógyász, onkológia és hematológia szakvizsgákkal rendelkezik. Jelenleg a II. sz. Gyermekklinika igazgató helyettese, ahol a Magyarországi Gyermekonkológiai Hálózat központja is van, melynek elnök-helyettese. Ösztöndíjasként 3 évet töltött a Kaliforniai Egyetemen, San Franciscoban.

dr-altmann-anna

DR. ALTMANN ANNA

A Semmelweis Egyetemen szerezte általános orvosi diplomáját 1986-ban, gyermekgyógyász szakorvosi diplomáját 1992-ben, gyermek-neurológiai szakvizsgáját 1994-ben. Fő érdeklődési területe az epilepsziás gyermekek kivizsgálása, kezelése, gondozása; Klinikai-farmakológusi képzettséggel (Debreceni Egyetem, 2010) és nagy tapasztalattal rendelkezik szakterületébe illeszkedő klinikai vizsgálatok végzésében.

dr-muhari-stark

DR. MUHARI-STARK EDIT

Általános orvosi diplomáját a budapesti Semmelweis Egyetemen szerezte 2005-ben; 4 évet töltött gyermekorvos és neonatológus szakorvos jelöltként az Egyesült Királyságban (Londonban és Leedsben), majd orvos szakértőként dolgozott a Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA) gyermekgyógyászati csoportjában 2009-től 2013-ig; 3 hónapot töltött kutatóként a U.S. Food and Drug Administration (FDA)-nél Washington DC-ben es nem régen szerezte meg a tudományok doktora címet ‘A gyermekgyógyászati gyógyszerek fejlesztése és kiértékelése’ témában a Global Research in Paediatrics (GRiP) program ösztöndíjasaként a római Tor Vergata Egyetemen. 2014 óta az MCRN Hungary elnökségi tagja.